Saarela heräilee talviunilta…

Viime syksy oli Saarelassa muutosten aikaa. Oppilaita tuli lisää ja nyt heitä on jo 53. Viime vuotisista opettajista Kaisa siirtyi pääkoulullemme kuutosluokkalaisia luotsaamaan ja hänen tilalleen Saarelaan saimme Ullamaijan. Paljon monenlaista olemme syksynkin aikana tehneet ja touhunneet mutta pääpaino on ollut uuden toimintakulttuurin kehittämisessä uudella aikuisporukalla ja isommalla oppilasjoukolla. Nyt kun arki on tasaantunut niin meillä on jälleen aikaa kirjoitella enemmän arjesta koulussa.

Tällä hetkellä meillä on meneillään pari isoa projektia, joista toinen on koko Oulujoen koulun yhteinen Oulu-projekti. Se kestää viisi viikkoa ja käymme kerran viikossa päivän pääkoululla toimimassa seitsemässä Ouluun liittyvässä ryhmässä. Siitä projektista voitte lukea lisää Oulujoen koulun blogista https://oulujoenkoulu.wordpress.com/.

Meille Saarelaan saapui pari viikkoa sitten vaihto-oppilas Kansasista, Marti the Mustang. IMG-20160202-WA0031.jpg

Marti kiertää kaikissa oppilaiden kodeissa ja touhuilee meidän kanssa koululla aina huhtikuun puoliväliin saakka. Meiltä puolestaan lähti Kansasiin vierailulle Kalle Hirvi, joka viime tietojen mukaan on päässyt perille ja nauttii olostaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s